(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © afp

Inbreker laat opzettelijk DNA achter, wil terug naar gevangenis om Canal+ te kijken in cel

Een inbreker heeft opzettelijk DNA-sporen achtergelaten in de Zuid-Franse woningen waar hij toesloeg. De oud-bajesklant (25) wou zo de opsporing vergemakkelijken waardoor hij opnieuw naar de gevangenis kon om in zijn cel de programma’s van de Franse betaalzender Canal+ te kijken.

14 reacties

  • Paul vanhaezebrouck

    5 jaar geleden
    Veel mensen denken verkeerd dat betaal-tv gratis is, dat is niet zo. Gevangenen met geld kunnen in de gevangenis alles kopen. Al op niet gesteund door hun familie. En wie er tegen is, denk ook eens aan de bewakers, een bende gefustreerde opgesloten gevangenen, vol haat en wrok, daar heeft niemand iets aan.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dat zijn geen gevangenissen, dat zijn luxe hotels
  • Tessa vandermout

    5 jaar geleden
    Hoog tijd om ze terug op water en brood te zetten ipv op hotel. En wie begint te zeveren: "ja maar ze zijn toch van hun vrijheid beroofd. Dat is al een straf op zich..." Ze hadden eerst maar eens 2x moeten nadenken vooraleer tot hun criminele daden over te gaan. Stop het gepamper.
  • kamiel fremault

    5 jaar geleden
    Dit is echt ridicuul.... betaal-TV in de gevangenis... Waar zit de straf nog ? Wel Matthieu die zit op de 2 op 6 m oppervlakte met 2 = elk 3 m². Blijkbaar is die man zo geschift dat hij daar mee gelukkig is. Voor mij geen probleem.
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    Ik wil minister worden, verantwoordelijk voor de strafuitvoering. Binnen de 5 jaar geen problemen meer binnen de grenzen.