Tim Wellens.
Volledig scherm
Tim Wellens. © Photo News

Tim Wellens : “Tot nu toe is samenwerking met Verbrugghe nog niet zo goed geweest”

WK WielrennenBondscoach Rik Verbrugghe maakte vandaag de drie laatste namen bekend voor zijn WK-selectie. Tim Wellens is één van de gelukkigen. De 28-jarige kopman van Lotto-Soudal werd gisteren vierde in de GP van Montréal en is uiteraard tevreden met zijn selectie, al is de Limburger niet echt blij met de communicatie.

6 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    zeker na een vrij mager seizoen, en een totaal mislukt voorjaar waar hij hoe dan ook moest staan - helemaal om Campenaerts zijn werk te gaan doen. Die had geen tijd voor het "uurrecord", dat uiteindelijk geen enkele sponsor wat kan schelen. Bewijs is dat hij kan oprotten bij Lotto omdat hij weigerde een deel van het voorjaar te rijden. En Lotto hun tijd in rook zag opgaan.
  • frans ornelis

    5 jaar geleden
    wellens mag zich wel wat bescheidere opstellen met al zijn prententie
  • Ronny Lemmens

    5 jaar geleden
    Iedereen zijn mening ja maar je mag ook eens naar de nuchtere cijfers kijken; wie van de Belgen wint de meeste wedstrijden dit jaar: Tim wint 5 keer. (Lampaert en eeuwige belofte Naesens winnen 1 keer). Trouwens De Plus won ook maar 1 keer.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Tim en het zal ook nooit iets worden met deze man hij heeft andere belangen. Eric Maier het seizoen van Greg was ook niet om naar huis te schrijven hij kon het niet afmaken en een kopman die het niet kan afmaken is een probleem op termijn in de groep voor renners die zich de hele tijd uitsloven voor hun kopman. Iedereen mag natuurlijk een mening hebben.
  • Peter Van mol

    5 jaar geleden
    Tim Wellens heeft de BinckBank Tour niet gewonnen(dit jaar) De Plus won!