BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Al twintigtal kandidaten wil Proximus leiden”

Nog voor de aanwervingsprocedure gestart is, hebben zich bij Proximus al een twintigtal externe kandidaten gemeld om Dominique Leroy op te volgen als CEO. Dat viel te horen in de marge van een hoorzitting in de Kamer, waar bevoegd minister Philippe De Backer en Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck uitleg gaven over de gang van zaken bij het telecombedrijf.

28 reacties

  • marc tamar

    5 jaar geleden
    Wat doet Declerck daar nog.Privatiseer proximus en de NMBS meteen ook.Het zijn de politieke postjes die dat belemmeren.
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    De correcte politieke kaart. Nooit anders geweest
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Iemand te wéinig betalen voor een nederige, bescheiden maar gevaarlijke job, is mensonterend. Iemand te véél betalen voor een praat-job, ook!
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Er zijn er dus nog die hun dikke villa op één jaar willen verdienen? CEO worden toch op geen enkele manier (zeker niet financieel) afgerekend op mismanagement. Des te sneller ze ontslagen worden, des te hoger hun ontslagvergoeding. Men zou eens moeten beginnen met de bekwaamste mensen aan te stellen, niet partijpolitiek gebonden? Nationaliteit onbelangrijk.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ik heb 35 jaar ervaring als spoorleggers en weet hoe het eraan toe gaat, ik ben ook kandidaat maar zonder politieke vriendjes zal het nooit lukken.