Vrouw zet homofobe buurvrouw op haar plaats met 10.000 lichtjes in regenboogvlag

Nu Kerstmis er bijna aankomt, wordt de kerstverlichting weer bovengehaald. Dat gebeurt ook in Amerika, bij Lexi Magnusson. Zij koos voor wel heel kleurrijke lichtjes, maar daar had ze een heel goed reden voor.

lbo

De struiken voor haar huis in Seattle kregen lichtjes in de kleuren van de regenboog. Hiermee wil ze een statement maken en wil ze liefde in de buurt verspreiden. Sinds kort heeft ze namelijk een homofobe buurvrouw. “Onze buren zijn onverdraagzaam. Dat heeft al tot een aantal ruzies geleid, waarbij we zelfs af en toe de politie moesten bellen”, zegt Lexi op Facebook.

Net als Lexi (34) en haar echtgenoot, is de nieuwe buurvrouw mormoons. “Maar de mormonen verwerpen homoseksualiteit”, vertelt Lexi aan The Huffington Post. “Net omwille van die visie, gaan we niet meer naar de mormoonse kerk. We staan niet achter die visie.” Maar de nieuwe buurvrouw van Lexi volgt die visie wél helemaal. Ze is zelfs naar Seattle verhuisd om ‘te ontsnappen aan homoseksualiteit’. Op de school van haar zoon zat namelijk ook een lesbisch koppeltje dat samen naar het eindejaarsbal mocht gaan. De vrouw wilde niet dat haar zoon zou opgroeien in een omgeving die ‘die levensstijl’ accepteert. De buurvrouw zei ook dat ze ziek was van te zien hoe mensen homoseksualiteit oké vinden.

Toen Lexi dat hoorde, werd ze kwaad, zeker omdat ze beseft dat nog altijd veel mensen de mening van haar buurvrouw delen. Om tijdens de kerstdagen toch wat meer liefde de wereld in te sturen, besloot ze daarom de kerstverlichting dit jaar een ‘homoseksueel’ tintje te geven door 10.000 lichtjes in de kleuren van de regenboogvlag op te hangen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER