.
Volledig scherm
. © Eddy Vangroenderbeek

1 op 3 mag thuiswerken. Expert geeft je tips om dat ook efficiënt te doen

Woon.Uit een rondvraag van SD Worx blijkt dat één op drie Belgen thuis mag werken. Maar om productief te zijn, zit je maar beter niet aan de keukentafel. Oganizing expert en coach Sara Van Wesenbeeck van Barking Dogs geeft op de nationale Telewerkdag tips om van thuiswerken een succesverhaal te maken.

14 reacties

  • Patrick De Dauw

    5 jaar geleden
    Ieder mens is verschillend, je kan hiervoor geen regels opleggen. Ik mag 1 keer per week thuis werken. Begin uurtje later waardoor ik anderhalf uur langer kan slapen vermits ik ook niet moet rijden. Smiddags powernap van 30 minuten, bij goed weer op mijn terras in de zon, zalig gewoon. nadien verder werken en ook bij goed weer op het terras maar wel in de schaduw. En voor de jaloezie onder de arbeiders, verander van werk! Ik ben ook 30 jaar arbeider geweest en nu sinds 12 jaar op kantoor.
  • Mario Adams

    5 jaar geleden
    Hopla, weer een 'expert' die ons gaat zeggen wat we moeten doen... Denken die 'experts' dat mensen zo dom zijn..? Ik werk al jaren thuis, 2x per week. Ik verzet veel meer werk als ik thuis werk dan wanneer ik op kantoor zit. Maar ik zit niet 8 of 9u constant te werken. Ik doe boodschappen tussendoor, ik poets wat,... Dus ja soms ben ik om 22u nog aan het werken, maar dat is mijn keuze, ik spreid mijn uren graag over de volledige dag. Is veel productiever.
  • Steven Moreels

    5 jaar geleden
    zou mij vlug alleen voelen, opgesloten in een kooitje, je mag nog zeggen dat je even in de tuin gaat wandelen, als je al een hebt....
  • Kristof Degros

    5 jaar geleden
    @Alex ... Er bestaan andere dingen zoals slack, MS teams, IRC, email etc om gewoon vlugge vragen te stellen. En telefoon ... er zijn genoeg zoveel je wilt bellen abonnementen ... Waar jij het over hebt zijn waarschijnlijk telemarketing bedrijven. Das totaal iets anders. Hier gaat het over 1 of 2 dagen/week van thuisuit werken, de rest op kantoor. Het is gewoon gemakkelijk en algemeen gezien krijg je een pak meer gedaan op een kortere tijdspanne dan op kantoor.
  • Alex Millian

    5 jaar geleden
    En je mag de telefoonrekening zelf betalen, had als twintiger vroeger ook paar keer gesolliciteerd bij zo'n bedrijven. En wat houdt de job net in? 200 keer per dag bellen.