Dominique Leroy.
Volledig scherm
Dominique Leroy. © REUTERS

Huiszoekingen uitgevoerd bij Proximus-topvrouw Dominique Leroy

Er zijn huiszoekingen uitgevoerd in de woning van vertrekkend Proximus-topvrouw Dominique Leroy en in haar kantoor in Brussel. Dat is aan HLN bevestigd. Eerder had het Brusselse parket al gezegd dat er “meerdere huiszoekingen” hebben plaatsvonden in een lopend onderzoek. Ook Leroy zelf bevestigt de huiszoekingen. Het gaat over de aandelen die ze op 1 augustus verkocht, zegt ze.

108 reacties

  • Gerda Vetmuylle

    5 jaar geleden
    Leroy had al langer boter op het hoofd, de vakbonden wisten dat maar Nva en de hunnen hadden liever de vakbonden kapot, dat ze Proximus kapot maakt is de natte droom van Nva. Die genieten hiervan. Moesten ze kunnen ze helpen haar en dat zal wel al gebeurd zijn. En gestraft ? We gaan eens goed lachen, die voelt dat niet dat mens zwemt in de miljoenen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Ze had nog niet beslist maar er waren wel al besprekingen geweest. Dan getuigt haar verkoop van die aandelen toch niet van een geweldig beoordelingsvermogen. Een goede CEO had die problemen dan wel kunnen voorzien. Misschien toch geen slechte zaak voor Proximus als ze naar de concurrentie vertrekt.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Robert Croux, je hebt absoluut gelijk, iemand wil haar, om welke reden dan ook, afbreken. Typisch voor menig hoog geplaatste leden in onze regering en gerelateerde bedrijven. Dit geldt ook bij het schuld op een ander schuiven. Daarin zijn ze wereldkampioen..
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Er zijn er hier die blijkbaar beter weten hoe de vork aan de steel zit dan de onderzoekers, FSMA en de medewerkers van Leroy. Er moet zelfs geen bewijzen worden want hier veroordeeld men haar al nog voor men 1 cijfertje heeft gecontroleerd. Ben benieuwd hoe al die zelfverklaarde rechters hier zouden reageren wanneer ze worden veroordeeld nog voor een onderzoek is begonnen
  • Berthie Gijsen

    5 jaar geleden
    Een politiek benoemde vrouw.Hoeveel van de politici hebben nu ook weer gehandeld met deze voorkennis?Uitzoeken wie?