Het is de grootste drugsvangst ooit in een smokkelonderzeeër in Colombia.
Volledig scherm
Het is de grootste drugsvangst ooit in een smokkelonderzeeër in Colombia. © Screenshot Noticias Caracol TV

Duikboot met 8.000 kilo cocaïne ontdekt voor kust van Colombia

BuitenlandVoor de kust van het zuidwesten van Colombia is een duikboot met 8000 kilo cocaïne aan boord ontdekt. Het is voor Colombia - en daar zijn ze toch iets gewoon - de grootste drugsvangst ooit in een smokkelonderzeeër. 

14 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Je hebt nu éénmaal CEO's, advocaten en boven plafond hangende verdieners die wel eens een lijntje nodig hebben om te doen denken dat ze iets presteren, dit is toevallig een grotere ontdekte aanvoerlijn.Er zullen weer wat slechte, onverklaarbare beslissingen genomen worden bij gebrek aan "middelen" en dat zal weer voelbaar zijn op de werkvloer en de straat !
  • Pierre Vanden Meersschaut

    5 jaar geleden
    Er gaat zo fenomenaal veel geld om in de drugshandel dat the war on drugs totaal geen effect heeft. Schakelt men een dealer of zelfs een compleet drugskartel uit, er komen en twee die hun plaats innemen. De enige oplossing is het het spul legaliseren. Twee vliegen in een klap: uitschakeling van de criminaliteit errond en een overheidscontrole op de zuiverheid en het gebruik van drugs.
  • Edgard Moens

    5 jaar geleden
    Legaliseren.. inkomstenbron van de mafia droogleggen. Er zullen aanvankelijk slachtoffers vallen maar als het geen zin heeft jongeren reeds aan de schoolpoort verslaafd te maken zal een échte ontradingspolitiek op middellange termijn vruchten opleveren. Wie dan toch beslist drugs te gebruiken zal er de negatieve gevolgen zelf van moeten dragen. Zwaar beboeten in verkeer enz.. hebben dan ook meer zin.
  • Nicolas Ivanov

    5 jaar geleden
    Grappig eigenlijk terwijl algemeen geweten is dat de cia meer dan boter op hun hoofd heeft
  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    8000 kgr.Hier springen ze ganse dagen in de lucht van euforie als ze 5 kgr hebben kunnen onderscheppen.En dan is het nog voor de schow,want vermoedelijk gaan er nog hoge pieten hun percentje van ophalen