© JaTi

© JaTi

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Ook Joy Anna Thielemans geniet van Tomorrowland: “Het is hier zalig!”

De Antwerpse Joy Anna Thielemans was een van de vele BV’s die zaterdag naar De Schorre in Boom kwamen. Voor de 23-jarige ‘Thuis’-actrice is het haar tweede Tomorrowland.

JaTi

“Het is echt zalig om hier rond te wandelen”, zegt Joy Anna, die net terug is van vakantie in Madeira. “Ik kom hier keiveel bekend volk tegen. Ik dacht dat dat niet mogelijk ging zijn tussen al die mensen.”

“Iedereen is hier ook super vriendelijk. Ze zeggen sorry als ze per ongeluk tegen je aan botsen of ze leggen hun hand even op je schouder als ze voorbij komen”, aldus een enthousiaste Joy Anna.

Voor de Antwerpse actrice is het de tweede keer dat ze op Tomorrowland is. “Ik kwam eigenlijk speciaal voor Ruby Rose (Stella uit de Amerikaanse serie ‘Orange Is the New Black’, nvdr.), maar ze heeft verstek moeten laten gaan. Heel jammer. Maar er zijn genoeg andere dj’s die goede muziek draaien, ik blijf sowieso tot het einde. Ik wil ook zeker Dimitri Vegas & Like Mike zien. Dat moet toch extra leuk voor hen zijn om hier te spelen, dit is een beetje hun tweede thuis.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER