Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze chef voetbal ziet Anderlecht negentig minuten lang achter de bal lopen: “Alleen Kompany overleeft dit”

Jupiler Pro LeagueHoe Anderlecht? Wat Anderlecht? Anderlecht is vanavond nooit in Brugge geweest. Wat u en wij zagen, was een fata morgana. Een andere verklaring zien wij niet voor het ‘voetbal’ van deze paars-witte ploeg. Overklast door Club Brugge.

92 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Carlos Simonis, het voetbal begint aardig te komen?? Een ploeg die staat er of die staat er niet. Het enige wat nog kan verbeteren is het automatisme als je een redelijke ploeg hebt. Club heeft 11 jaar geen titel gepakt maar hadden wel nog altijd een goede ploeg door altijd bij de eerst 4 te zijn en niet zoals Anderlecht nu met 5 op 24. Beteren? Natuurlijk want slechter kan niet maar om losjes kampioen te spelen daar twijfel ik serieus aan ook niet volgend jaar met deze ploeg.
  • frank veus

    5 jaar geleden
    En dan zijn er nog zelfs spelers die beweren dat ze de evenknie waren van Brugge . Belachelijk om waar te zijn .
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Danny Buyse, tegen Club was het de eerste keer dat Kompany van zijn systeem afweek. Daarom was het chaos bij de spelers omdat ze niet wisten wat ze moesten doen. Ik heb het liever zo dan dat ze dat onnozel Guardiola systeem spelen. Maar Chadli moeten ze als linker aanvaller zetten en niet in de spits. Zet Thelin daar. En Vlap ipv Gerkens. En Sardella en Dewaele,tja, daar zijn helaas geen vervangers voor.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Danny De Clerck, dat zegt meer over Club dan over Anderlecht.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Kelly Beernaert, dat noemen ze efficiëntie. Daar kan Brugge nog iets van leren. ;)