Marc Degryse fileert de bekermatch van Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse fileert de bekermatch van Anderlecht. © Photonews

Degryse: “Deze match maakt duidelijk dat Kompany nog héél veel werk voor de boeg heeft”

VoetbalOok onze analist Marc Degryse keek met belangstelling naar de bekerwedstrijd tussen Anderlecht en Beerschot. En ook hij zag dat het Anderlecht bloed, zweet en tranen kostte om door te stoten. “Dat Kompany uitvalt, is ook weer een pijnlijk verhaal.”

56 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis. Het verval begon zeker tyoen Roger VDS het overnam. Maar met hem werden ze toch nog 2x kampioen op 3. Het voetbal met Weiler was niet om aan te zien maar ze werden kampioen. Liever dat dan een onduidelijk project van Kompany, dat tock niks gaat opleveren. Jongeren? Ok, maar de goeie jonge spelers kan RSCA toch niet houden wegens geen geld
  • Karel Rutjens

    5 jaar geleden
    Geweldige reactie van Noël Claes. Zou diene mens zelf geloven wat hij schrijft?
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Het verval van Anderlecht was al ver voordat Kompany kwam. Geen enkele andere trainer durft bij Anderlecht te beginnen. Kompany heeft geen miljoenen om te investeren, hij moet het doen met de spelers die hij heeft. Zet Kompany bv bij Man.City als trainer en hij haalt dezelfde overwinningen als Pep. Zet Pep bij Anderlecht en haalt precies dezelfde resultaten als Kompany. Spelers maken of breken een trainer, nooit andersom. Jammer dat de meesten hier dat niet weten.
  • Eddy Dewachtere

    5 jaar geleden
    Anderlecht heeft dringend nood aan 2 goede Backs ,een goede verdedigende middenvelder een goede rechtsbuiten en een goede spits .
  • jan Callaert

    5 jaar geleden
    laat het ons duidelijk zijn, Kompany als speler, altijd top geweest, maar als trainer heeft hij geen boter gegeten!