Kompany.
Volledig scherm
Kompany. © Photonews

De kwetsurenkampioen: niet de eerste keer dat Kompany bij comeback valt of hervalt

AnderlechtBeen there, seen that. Vincent Kompany is een recidivist. De afgelopen vijf jaar hebben we hem wel vaker bij zijn comeback zien vallen of hervallen. Kwetsurenkampioen.

16 reacties

  • marion vermoet

    5 jaar geleden
    Hoeveel wedstrijden gespeeld bij City ?? Zou denken aan stoppen met voetballen,en daarna even doorgaan als T2,even terug bij nul beginnen!
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    Dit kan alleen in vlaanderen, zo'n speler afbreken, in Engeland nog ps gehuldigd door 50000 voetballiefhebbers, dat is het verschil met hier, hier hebben wij alleen supporters die alleen over hun ploeg of spelers iets goed kunnen zeggen
  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    het was -gezien zijn voorgeschiedenis bij City- zo voorspelbaar. Toen men hem als "redder" van RSCA aangekondigde schreef ik reeds dat hij meer MAANDEN in de lappenmand zou liggen dan dat hij UREN op het voetbalterrein zou staan (wat niet wegneemt dat ik hem toch een sympathieke gast vind en hem een spoedig en volledig herstel toewens)
  • Jean Gobin

    5 jaar geleden
    deed weer een blunder om u tegen te zeggen juist voor de 1-0 ..toen de goal viel zei ik nog ..nu gaat hij gekwetst zijn ...doet al jaren die truc..
  • Patrick Souffriau

    5 jaar geleden
    Mochten verloren hebben konden ze weer zeggen dat het aan de geblesseerde lag tel eens de minuten dat hij niet gekwetst was maar de kassa bleef rinkelen