Gerald Matzka/dpa-Zentralbild/dp
Volledig scherm
© Gerald Matzka/dpa-Zentralbild/dp

“Hij ziet er leeg uit en zijn huid wordt grijs”: Will Smith en vrouw Jada grijpen in bij veganistisch dieet van zoon Jaden

CelebritiesActeur Will Smith (51) en zijn vrouw Jada Pinkett Smith (48) trekken aan de alarmbel. Ze maken zich zorgen om hun zoon Jaden, en hebben hem verboden om nog veganist te zijn. Volgens het koppel ziet Jaden er leeg uit door zijn dieet, en begint zijn huid grijs te kleuren.

6 reacties

  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    Mensen zijn omnivoren en geen konijnen. Wij kunnen niet overleven op planten alleen. Ons darmstelsel is te kort en kan niet genoeg uit planten halen.
  • Sofie Habils

    5 jaar geleden
    Paprikachips van lays bevat melk en suikerspin bevat e120. E120 is pigment van kleine rode luisjes. Jaden is een voorbeeld van gewoon ongezond leven. Met 1 maaltijd per dag heeft zelf een alleseter niet genoeg. Zelfs op die manier kan je hetzelfde effect krijgen. Ligt niet aan veganist zijn. Hij moest gwn meer en gevarieerder eten.
  • Frank Vermeesch

    5 jaar geleden
    Mensen zijn alleseters dus waarom moeilijk doen... Roofdieren eten ook vlees zelf van levende dieren Mijn kippen scharrelen rond om wormpjes te vinden en eten die levend op.... Belachelijke onzin om vlees te bannen uit je dieet Wat belangrijk is dat de dieren die we zullen opeten ook een goed leven en goede voeding hebben gekregen en op een veilige en pijnloze manier gedood werden.
  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    Wie had anders verwacht we zijn nu eenmaal een omnivoor diersoort.
  • Kristel Maldoy

    5 jaar geleden
    Wat een onzin! Heeft dus niets met veganisme te maken, maar enkel met slechte eetgewoontes.