Rudy Giuliani, oud-burgemeester van New York en persoonlijke advocaat van Donald Trump.
Volledig scherm
Rudy Giuliani, oud-burgemeester van New York en persoonlijke advocaat van Donald Trump. © REUTERS

Trumps advocaat Rudy Giuliani: “Ze willen me vernietigen”

Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, zegt dat de Democraten en de media hem proberen "vernietigen" om beschuldigingen ten aanzien van de regering van voormalig president Obama te verdoezelen. Giuliani speelt een centrale rol in de politieke storm die is ontstaan na een telefoongesprek tussen Trump en de Oekraïense president Volodymyr Zelenski. 

6 reacties

  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    Ocharme de republikeinen, in 10 jaar ( 4 + 4 Obama + 2 Trump) hebben zij nog niets kunnen boven spitten van de regering Obama ... En maar blijven foeteren dat het allemaal de schuld is van Obama en de democraten ... Misschien dat er werkelijk niets aan de hand was tijdens de periode Obama ...???
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Binnenkort zullen ze wel weten wie die klokkenluider is en dan zal Trump die kerel zijn "klokken" eens goed laten luiden !
  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Bij overdaad aan bewijzen en gebrek aan argumenten kruipen we dan maar in de slachtofferrol, ook als zijn we de dader. Niccolò Machiavelli keek tevreden toe.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Amai voor een "top advocaat" geeft hij toch maar een zwakke verdediging,begin stilaan te geloven dat er echt wel een vuiltje aan de lucht zit en het deze keer geen fake news is.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Goed zo! Maffia wordt overal bestreden!