Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

Man (72) schiet 's nachts inbreker dood en kruipt dan doodleuk zijn bed weer in

In Dallas in de Amerikaanse staat Texas, is een man opgepakt die ervan wordt beschuldigd een vermoedelijke inbreker te hebben doodgeschoten. Nadat hij op de inbreker had geschoten, dook de man zijn bed weer in voor een paar uurtjes slaap. Pas twee uur later schakelde hij de hulpdiensten in toen hij een lichaam voor zijn huis zag liggen.

15 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    In een droom kunt u van alles tegenkomen vooral op een zekere leeftijd!
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Dit is in Texas. Elk burger mag een wapen dragen, en volgens de wet, dat ook gebruiken als iemand ongevraagd zijn erf betreed. Zijn probleem is dat hij ermee gewacht heeft het te melden, en daar zal hij mogelijk wel voor gestraft worden eenmaal bewezen is dat er sprake is van een inbraakpoging op zijn grond.
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Dat moet nogal een buurt zijn, buren die 3 schoten horen, maar zelf niks ondernemen.
  • Pierre Decauwers

    5 jaar geleden
    Die inbreker had het risico moeten kennen. Geen medelijden met de inbreker.
  • patrick Gorra

    5 jaar geleden
    Als 'inbreken' je "arbeid' is , dan is dit een arbeidsongeval met de dood tot gevolg !
  1. “Netanyahu wil vooral zijn eigen hachje redden”: is met het grondoffensief op Rafah het einde van de oorlog in Gaza in zicht?
    PREMIUM
    14

    “Netanyahu wil vooral zijn eigen hachje redden”: is met het grondoffen­sief op Rafah het einde van de oorlog in Gaza in zicht?

    Het Israëlische leger begon vanmorgen met de gedwongen evacuatie van zowat 100.000 inwoners van het oostelijke deel van Rafah. Dit wijst erop dat het grondoffensief op de stad, waar 1,4 miljoen Palestijnse vluchtelingen verblijven, nakend is. Waarom wil Netanyahu koste wat het kost die aanval uitvoeren? Wordt dat dan het sluitstuk van de oorlog? En wat betekent de belegering van Rafah voor de samenwerking tussen Israël en het Westen? Specialist Midden-Oosten Brigitte Herremans (UGent) legt uit.
  2. Nadat “idioten” beertjes uit boom trokken voor selfies: één berenwelpje kon niet meer herenigd worden met moeder en zit nu in opvang

    Nadat “idioten” beertjes uit boom trokken voor selfies: één berenwelp­je kon niet meer herenigd worden met moeder en zit nu in opvang

    Ophefmakende beelden toonden vorige maand hoe een groepje mensen doodleuk twee wilde berenwelpjes uit een boom plukte om ermee op de foto te gaan. Vandaag is er goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: één van de welpjes kon na het incident helaas niet meer herenigd worden met haar moeder. Het verweesde beertje zit nu in een opvang. Het goede nieuws: het beertje doet het daar erg goed, en ze heeft er een vriendje gekregen. De hoop is dat beide berenwelpen in de herfst opnieuw in het wild kunnen worden vrijgelaten.