Nigel Farage, de leider van de Brexitpartij in Groot-Brittannië.
Volledig scherm
Nigel Farage, de leider van de Brexitpartij in Groot-Brittannië. © EPA

Nigel Farage wil zich kandidaat stellen voor het Britse parlement

buitenlandNigel Farage, de leider van de Brexitpartij in Groot-Brittannië, wil zich bij de volgende verkiezingen kandidaat stellen voor een zitje in het Britse parlement. Dat heeft hij vandaag gezegd aan een journaliste van Sky News.

8 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Al 7 keer geprobeerd, al evenveel keer gefaald. Je moet je niet afvragen hoe onnozel een mens moet zijn om niet te begrijpen dat niemand je in het parlement wilt. Welke inhoud heeft Farage behalve Brexit (ook al heeft hij geen benul van de impact) en grenzen sluiten?
  • Ludo Mens

    5 jaar geleden
    de grootste leugenaar van de UK anti EU maar leeft met het geld van de EU
  • peter verbruggen

    5 jaar geleden
    zal hij schotland, wales , noord ierland buitengooien !!! tja, anders heeft hij geen inkomen meer zodra ze uit eu stappen
  • Vera Verscheuren

    5 jaar geleden
    Daar is die zot weer... Eerst iedereen opstoken voor de Brexit en ondertussen lekker op zijn postje in het Europees Parlement blijven zitten...
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Farage is niets meer dan een grote mond, letterlijk en figuurlijk.
  1. Amerikaanse basketbalster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpselen en een groot mes”
    PREMIUM
    3

    Amerikaan­se basketbal­ster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpse­len en een groot mes”

    Brittney Griner (33), de Amerikaanse basketbalspeelster die in 2022 negen maanden in een Russische cel werd opgesloten omdat ze betrapt was op het bezit van cannabisolie, deelt voor het eerst haar ervaringen. In een interview met tv-zender ABC getuigt ze dat ze tijdens haar gevangenschap zelfmoord heeft overwogen. Die mogelijkheid had ze ook, want in haar cel vond ze al op de eerste dag een groot mes. Dit is haar verhaal, gebaseerd op dagboeknotities die ze opschreef in de marges van een sudoku-boekje en een bijbel die ze bij had.
  2. “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschikking Poetins regering worden nu wel heel concreet
    PREMIUM
    12

    “Slecht nieuws voor het Westen.” Geruchten over herschik­king Poetins regering worden nu wel heel concreet

    Dinsdag legt Vladimir Poetin de eed af voor zijn vijfde ambtstermijn als Russisch president. Verwacht wordt dat hij een aantal herschikkingen doorvoert in zijn regering. Zo zwellen de geruchten aan dat zijn twee bekendste ministers — die van Defensie en Buitenlandse Zaken — worden vervangen. En voor beide functies circuleert ook al een naam. Wie zijn die potentiële opvolgers? En wat zouden zij betekenen voor het beleid? Van eentje schreven we eerder al dat Oekraïne er niet beter af mee is. En de andere werd zowaar geboren aan het huidige front.