VIER
Volledig scherm
© VIER

Kelly Pfaff triomfeert opnieuw en een weinig verrassende exit in ‘Dancing with the Stars’

TVDe eerste liveshow van het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde opnieuw enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. Kelly liet opnieuw zien dat ze een te duchten kandidaat is, terwijl Michaël Pas en Christoff onderaan bungelden. En dat bleek voor Michaël, nadat ook het publiek gestemd had, een kloof die niet meer te dichten viel. De acteur moest de show als eerste verlaten.

12 reacties

  • Lieve De Coen

    5 jaar geleden
    Ik vind het niet eerlijk dat de kijkers ook mogen stemmen ! Normaal dat Christoff méér stemmen krijgt dan Michaël Pas want die heeft een grote schare fans . Zelfde voor Verhulst , die springt daar een beetje op en af een bed en mag doorgaan naar de volgende ronde .... Ook een stemmenkanon dank zij zijn vader . Hier kan de slechtste danser winnaar worden !!!
  • Janin Vandermaelen

    5 jaar geleden
    Ze doen allemaal hun best maar Kelly Pfaff is top. En Gertje werd ferm op zijn plaats gezet door haar en kreeg lik op stuk en haar Sammeke zag dat het goed was! Verhuist junior is maar slappe kost en Kat Kerkhofs niet in de wieg gelegd voor presentatrice. Ook Julie een dikke proficiat.
  • Frederic Van Brabant

    5 jaar geleden
    De helft van deelnemers zijn geen sterrren maar kinderen van sterren. Raar dat er nog geen dochter van Leyers mee doet. De vlaamse showbizz is gewoon triestig, binnen paar jaar mogen we de dochter van koen wauters verwachten. Maar het moet gezegd worden, Kelly is heel goede danseres. Mooi om naar te kijken, heeft er duidelijk ook hard voor gewerkt. Grote kans dat ze zal winnen, en terecht!
  • Heléna Deloo

    5 jaar geleden
    Niet eerlijk. Een Christophe met een schare fans kan zo wel blijven maar hij danst als een houten weidepaal.
  • Marc Claes

    5 jaar geleden
    Ik zie het graag maar toch vind ik dat sterren op de dansvloer beter was gewoon omdat men daar de originele dansen werden gebracht en di vind ik toch mooier.