Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Zwaargewonde bij schietpartij Rotterdam: getuigen melden auto met Belgisch kenteken

Een 26-jarige man is vanavond zwaargewond geraakt na een schietpartij in Rotterdam. De politie heeft het plaats delict afgezet voor onderzoek naar het drama.

3 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Over beschermde en overbetaalde spijtoptant die via en met zijn belasting vrijstelling en belasting vrije beschikbare gestelde som van het "blauwe" ministerie van onze noorderburen, vanuit noord Vlaanderen opereert ?
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Mocromaffia, Belgisch kenteken, Antwerpen in zicht, onderlinge liquidaties wegens roven van drugspartijen (Belgische voetballer), hoog tijd voor een keiharde schoonmaak met scherp.
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    De maffia oorlog, de criminelen liquideren elkaar enige probleem is als ze dit beginnen te doen in het openbaar terwijl er gewone burgers aanwezig zijn op de plaats van de afrekening. Dergelijke personages zelfs in de gevangenis blijven gevaarlijk.
  1. LIVE OEKRAÏNE. Oekraïense generaal: “Zinvolle onderhandelingen met Rusland pas op zijn vroegst in tweede helft 2025”
    OEKRAÏNE
    215

    LIVE OEKRAÏNE. Oekraïense generaal: “Zinvolle onderhande­lin­gen met Rusland pas op zijn vroegst in tweede helft 2025”

    Oekraïne zal op een gegeven moment gesprekken met Rusland moeten aangaan om een einde te maken aan hun ruim twee jaar durende oorlog. Dat zegt generaal-majoor Vadym Skibitsky, plaatsvervangend hoofd van het Oekraïense militaire inlichtingendienst GUR, die vermoedt dat “zinvolle onderhandelingen” echter pas op zijn vroegst in de tweede helft van 2025 van start kunnen gaan. President Volodymyr Zelensky heeft tot nu toe herhaaldelijk gesprekken met het Kremlin uitgesloten. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Ervaring in Syrië en bedreven in desinformatie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt
    PREMIUM
    21

    Ervaring in Syrië en bedreven in desinforma­tie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt

    De Amerikaanse autoriteiten betichten Rusland nu formeel van het gebruik van chemische wapens in Oekraïne. En ze openbaren ook wie daar volgens hen mee bezig is. Het blijken boswachters te zijn die stropers werden. Want het is een legereenheid die officieel alleen maar dient om de eigen soldaten tegen die wapens te beschermen. Ze wordt geleid door luitenant-generaal Igor Kirillov. Die was ook al in Syrië actief. Wat deed hij daar? En waarom schreef hij in een vakblad over stiekeme testen in een Californisch lab? “Ze experimenteren daar met het coronavirus.”