Warmathon in Brussel.
Volledig scherm
Warmathon in Brussel. © Baert Marc

Warmathon van De Warmste Week vindt plaats op drie nieuwe locaties

ShowbizzNaar goede gewoonte kan je ook dit jaar tijdens De Warmste Week meelopen tijdens de Warmathons, waarbij je rondjes jogt voor het goede doel. Dit jaar kan je deelnemen in zes steden, waaronder drie nieuwe.

0 reacties

  1. ‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas krijgt release in VS én Hollywood-remake: “Dat maakt slechte Vlaamse bioscoopcijfers goed”
    film

    ‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas krijgt release in VS én Hollywood-remake: “Dat maakt slechte Vlaamse bioscoop­cij­fers goed”

    Een première in Hollywood, en daarna in élke Amerikaanse grootstad in de bioscoop. Actiekomedie ‘H4Z4RD’ schakelt in wereldwijde versnelling, en dat bijna twee jaar na de release in Vlaanderen. “Zeer bijzonder voor een film die niet het standaardtraject heeft afgelegd”, reageert hoofdrolspeler Dimitri Vegas (41). Hij verklapt ook dat er een Amerikaanse remake aankomt. “Het verhaal speelt zich dan niet af in Antwerpen, maar Los Angeles.”
  2. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”