Beeld ter illustratie, libra.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, libra. © AFP

“Financiële partners Facebook twijfelen over libra”

Visa, Mastercard en andere financiële partners van Facebook hebben twijfels over libra, de eigen cryptomunt van het bedrijf. De bedrijven zouden hun betrokkenheid heroverwegen door de kritiek van overheden op het libra-project, zo meldt The Washington Post op basis van ingewijden.

7 reacties

  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    wanneer je in een fuik zwemt kan je niet terug. ze hebben alle gegevens, kennen wensen en noden. Nu nog eigen bankactiviteiten en hun cyclus is rond. de wereld staat erbij en kijkt ernaar of vult eigen zakken mee. clever gezien van de lijkbidder
  • Marijke Molenberghs

    5 jaar geleden
    Binnen 2 jaar is Facebook difinitief verwijderd door stalking en privecy schandalen wordt het verwijderd
  • Bart Verbeeck

    5 jaar geleden
    Toezichthouders. Ja alsof die de boel gaan redden, integendeel. Deze zogezegde toezichthouders kunnen zelfs de geregulariseerde banken niet verhinderen om massaal fraude te plegen. Elke week is het wel ergens een bank die een boete (klein) krijgt voor regelschending. En vaak dezelfde bank opnieuw en opnieuw. Dan weet je dat het rendabeler is voor banken om de regels niet te volgen. Libra maakt enkel kans als Zuckerberg gewoon voor decentralisatie kiest.
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    Marc heeft 100% gelijk ,alleen de grote geld instellingen hebben de kennis om zulke betaal middelen veilig te stellen met een dekking .
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Bankiers, schuldproducenten en schuldleveranciers houden (alle) regeringen in hun greep, waarom telkens die theaterstukken opvoeren van toezichthouders ? Misschien andere neven en gratis geldbronnen aanpakken; partijgelden en andere wereldwijde bestuurlijke constructies met afleidende geldstromen (kosten aan de burger aangerekend) waarin dezelfde stro- en partijmannen zitten.(maar dat zou, met blockchain technologie, te traceerbaar zijn en de politieke handpoppen van het Y€$ ontmaskeren ?)