De Russische president Vladimir Poetin en de Amerikaanse president Donald Trump op de G20-top in Buenos Aires, Argentinië.
Volledig scherm
De Russische president Vladimir Poetin en de Amerikaanse president Donald Trump op de G20-top in Buenos Aires, Argentinië. © Reuters

Russische president Poetin neemt het op voor Trump in Oekraïne-schandaal

De Russische president Vladimir Poetin is zijn Amerikaanse collega Donald Trump te hulp geschoten door te zeggen dat hij “niets compromitterends" ziet in het telefoontje dat die laatste deed met zijn Oekraïense ambtsgenoot Volodymyr Zelenski. Dat telefoontje ligt aan de basis van de afzettingsprocedure die Trump boven het hoofd hangt.

7 reacties

  • ed Dams

    5 jaar geleden
    poetin is vele malen slimmer en sluwer dan trump. Poetin heeft het allang begrepen dat er een aan het spartelen is en wees gerust die kan ook twitteren.
  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Moest er een moord voor hun ogen gebeuren, ze zullen het niet gezien hebben.
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Uiteraard, de meester dekt zijn disciple !
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Natuurlijk steunt Poetin Trump: die wil niets liever dan dat zijn marionetje herverkozen wordt.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Poetin die Trump steunt. Dat zijn dan toch nog beter vriendjes dan wat we al wisten. Ik denk als,en ik zeg wel, als, de gesprekken Trump-Poetin vrij gegeven moeten worden , we nog rare snoeten zullen trekken. Misschien komt de waarheid toch nog aan het licht? Wat die waarheid ook moge zijn. Maar Rusland dat Trump steunt is toch raar hé.