Stephen King deelde de cover van zijn nieuwe boek.
Volledig scherm
Stephen King deelde de cover van zijn nieuwe boek. © HLN

Stephen King kondigt nieuw, huiveringwekkend boek aan via Twitter

LiteratuurHorror-schrijver Stephen King heeft op Twitter de cover van zijn nieuwste boek gedeeld. “Dit komt eraan”, waarschuwt hij zijn trouwe lezers. “Pas maar op.” De roman krijgt de titel ‘If It Bleeds’ mee, en zou volgende lente in de rekken liggen. Net te laat voor Halloween, dus. 

2 reacties

  • Rudy Fosselle

    5 jaar geleden
    Dat Stephen King een ghost writer moet hebben is al lang duidelijk. Een slechte dan. Blijkt in zijn laatste boeken uit de stijlloos uitgesponnen woordenbrij (met flauwe Trump grapjes) en herhaling van steeds weer dezelfde thema's (oude wijn in nieuwe zakken) . Trouwens Het Instituut ligt al bijna een maand in de rekken ipv een week. Boeken, films en series neen de journalisten bij het vervallen instituut HLN snappen en weten er niets van.
  • marc Deglin

    5 jaar geleden
    zeer goede schrijver , alleen , de laatste boeken worden opgevuld met woorden met veel te veel detail die geen nut hebben in het verhaal, het is precies of hij per pagina wordt betaald.zijn laatste boeken zij 3 tot 4 keer meer pagina's om een gelijkwaardig verhaal te vertellen.