Doorbraak in onderzoek naar vermiste Vlaming (56): twee vrouwen (18 en 39) opgepakt in Nederland

© +

Er is een doorbraak in het onderzoek naar de verdwijning van de 56-jarige Belg Johan van der Heyden. In het Nederlandse Steenbergen zijn twee vrouwen van 18 en 39 jaar vandaag opgepakt.

kfbs02

Johan Van der Heyden is vermist sinds zondag 2 juni. De 56-jarige Belg verliet die dag zijn woning in het Antwerpse Lint omstreeks 20.30 uur, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor van de man. De aanhouding van de twee vrouwen gebeurde in samenwerking met de Belgische politie. Een woning en een loods in Steenbergen, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, worden door de politie onderzocht.

De speurders houden momenteel de piste open dat Van Der Heyden nog leeft. De twee gearresteerde vrouwen zouden uit het woonwagenmilieu komen en zouden ook gelinkt zijn aan een criminele motorbende. Volgens onze informatie wordt de vermissing voorlopig niet gelinkt aan het drugsmilieu.

(jtp, sare)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen