In de Oekraïne-affaire die geleid heeft tot de start van een impeachmentprocedure tegen president Donald Trump heeft een tweede klokkenluider zich gemeld bij de inspecteur-generaal van de Intelligence Community.
Volledig scherm
In de Oekraïne-affaire die geleid heeft tot de start van een impeachmentprocedure tegen president Donald Trump heeft een tweede klokkenluider zich gemeld bij de inspecteur-generaal van de Intelligence Community. © AP

Tweede klokkenluider met informatie tegen Trump treedt naar voren

Er is een tweede klokkenluider opgedoken die zegt bezwarend materiaal te hebben over de contacten tussen de Amerikaanse president Donald Trump en Oekraïne. Dat heeft Mark Zaid, de advocaat van beide klokkenluiders, meegedeeld aan de Amerikaanse zender ABC News.

22 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Het heeft lang geduurds, maar uiteindelijk toch één slaafse volgeling die 'maar haar e-mails' begint te roepen. Was Clinton toen presidente? Neen. Is Biden al onderzocht door zowel de VS als Oekraine, en vrijgesproken? Ja. Al de rest is gewoon onzin om zijn achterban, die toch nooit leest, scherp te houden.
  • Debusschere Johan

    5 jaar geleden
    trump is goede president .goed voor economie gewone man dus en hard voor criminelen
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Het gaat hier steeds minder en minder over de grond van de zaak. Net als bij de gelekte emails van Clinton wordt hier niet gesproken over HAAR ondermijning van de democratie, maar over de boodschapper. En nu vraagt Trump om eens te onderzoeken hoe het zoontje van een VS vice-president een lucratief postje in de Oekraine kon bemachtigen, en nu blijken zelfs zijn eigen parlementsleden problemen te hebben met zo'n onderzoek. Zelf boter op hun hoofd?
  • Johan Goris

    5 jaar geleden
    Trump heeft normaal altijd voordeel met schandalen, want zo kan hij zeggen dat de establishment hem weer aanvalt. Ik vraag me af of Trump deze geruchten zelf in de wereld stuurt?
  • Willem De Voeght

    5 jaar geleden
    Al die "klokkenluiders " hebben zwijgplicht volgens hun contract. Zij kunnen dus strafrechtelijk vervolgd worden.