Minister van Justitie Koen Geens.
Volledig scherm
Minister van Justitie Koen Geens. © BELGA

Auditeur Raad van State fluit Geens terug over digitalisering Justitie

Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) gaat zijn boekje te buiten door alle advocaten die processtukken digitaal willen indienen te verplichten een betalend systeem van de advocatenbalies te gebruiken. Dat besluit de auditeur bij de Raad van State, nadat al zeker zes procedures zijn opgestart tegen de maatregel. Dat schrijft De Tijd vandaag.

17 reacties

  • lutgarde tierens

    5 jaar geleden
    Ik sta volledig tegen de muur genageld met mijn rug door de justice, mijn erfenis duurt al 15 jaar volgende maand. Mijn advocaat klaagt mij aan bij het gerecht. Hij wil een geblokkeerde bankrekening niet openen, zegt dat er niet genoeg op staat Wel voor hem te betalen wat hij vraagt in de dag vaardiging. Maar hij vraagt wel 20.000€ in mails, dat hij verzwijgt. Schreef meerdere mails naar Geens en andere, zonder resultaat voor help. Sindsdien heb ik geen vertrouwen meer in het gerecht.
  • Werner Van der Kelen

    5 jaar geleden
    Geens, die totaal onbekwaam om wat dan ook te doen !
  • Jenny Wuytack

    5 jaar geleden
    ok ! ik sta machteloos tegenover justitie !
  • Jenny Wuytack

    5 jaar geleden
    ik geloof niet meer in justitie ! wat gebeurd er met dit land ? Ik ben in mijn zaak 100% opgelicht door samenwerking licentie B kansspelen ! Met al de bewijzen, heb ik ministers aangeschreven, journalisten, advocaten ! 3 opeenvolgende advocaten hebben mij zelfs niet verdedigd op het gerecht ! waren niet aanwezig !!!! waar sta je dan als kleine burger en je verliest al je bezit ten onrechte !!!!
  • Dirk Thyssen

    5 jaar geleden
    Dit is onmogelijk de slimme alles wetende professor die teruggefloten wordt ?? Benieuwd hoe hij er zich nu weer gaat uitlullen bij het forum terzake , Annelies en Katleen kijken waarschijnlijk al uit naar zijn komst.