Een archiefbeeld uit een van de duels tussen beide teams vorig jaar.
Volledig scherm
Een archiefbeeld uit een van de duels tussen beide teams vorig jaar. © Photo News

KV Mechelen vindt klacht Beerschot onontvankelijk

Belgisch voetbalBeerschot vecht de licentie van KV Mechelen aan. “De klacht is volgens ons onontvankelijk”, klinkt het bij KVM. Beerschot had gehoopt dat de zaak voor de start van de competitie zou behandeld zijn. “Maar we willen de zaak warm houden.”

13 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    de fans van het voetbal vinden van niet.
  • Tom Geerts

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan de heren van beerschot(of Ekeren of GBA of Wilrijk)nu eens snappen dat Mechelen sportief gewonnen is van Beerschot en dat Beerschot nu staat waar het thuishoort.het enige dat ze moesten doen was winnen op het veld tegen kvm ipv in de rechtbank.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Het woord “sport” wordt hier in sommige reacties gebruikt alsof KVM het zelf het heeft uitgevonden. Dat ze er in het Mechelse een heel eigen invulling aan gegeven hebben is men gemakshalve vergeten. Het begrip “sport” heeft wat het voetbal betreft geen enkele betekenis meer. Nooit meer. Dat is dan de erfenis die men nalaat en die in dezelfde prijzenkast mag staan als een Europese beker. De kast van de eer of de kast van de schande....het is dezelfde kast.
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    Is er dan wel een ploeg die een licentie verdient ? Beerschot zeker ook niet , die zouden zonder steun van Germinal en Wilrijk zelfs niet meer bestaan, en alle ploegen die met bepaalde makelaars hebben samengewerkt zeker niet .
  • Patrick Peeters

    5 jaar geleden
    Man toch, hou ermee op! Willen jullie nu echt op zo'n onsportieve, belachelijke manier blijven voortdoen? Jullie hebben niets maar dan ook niets bewezen op sportief vlak. Jaloezie is een slechte eigenschap!