© Photo News

Drie spelers ontbreken op tweede training van de Rode Duivels voor San Marino

24 Rode Duivels, twintig veldspelers en vier doelmannen, zijn dinsdagnamiddag op het oefenveld verschenen in het nationaal oefencentrum in Tubeke voor de tweede training van de Rode Duivels in de aanloop naar de twee komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino (donderdag 10 oktober in Brussel, 20u45) en Kazachstan (zondag 13 oktober in Nur-Sultan, 15u00).

Vincent Van Genechten

Net als maandag bij de open training waren Leander Dendoncker en Romelu Lukaku er niet bij. Dendoncker heeft last van maagklachten, zo bevestigde woordvoerder Stefan Van Loock. Lukaku bleef net als Thomas Meunier binnen. Van een mogelijk forfait voor het tweeluik is er vooralsnog echter geen sprake. Maxime Lestienne haakte maandag al geblesseerd af.

Woensdag wordt er opnieuw getraind in Tubeke en staan Lukaku en bondscoach Roberto Martinez de pers te woord. Donderdagavond volgt de interland tegen San Marino, bij winst kunnen de EK-tickets dan al geboekt worden.

LEES OOK. Hans Vanaken hoopt deze keer wel op speelkansen bij Rode Duivels: “Ik zou graag nog eens invallen voor Eden Hazard”