Deze Neckermann-winkels blijven open.
Volledig scherm
Deze Neckermann-winkels blijven open. © BELGA

Vanaf 21 oktober opnieuw reizen verkocht via Thomas Cook-overnemer Wamos, deze winkels blijven open

Het Spaanse Wamos sluit vooral in Vlaanderen reiswinkels van Thomas Cook/Neckerman. Dat bevestigt de directie aan Belga. De overnemer kondigde een doorstart aan met 62 van de 91 filialen, die op 21 oktober weer opengaan. Wamos zal de overblijvende winkels uitbaten onder de naam Neckermann.

19 reacties

  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    charline lievens, laat u maar inpakken door de marketingtruksjes van de reisorganisator. Feit is dat ze de laatste jaren met veel onverkochte reizen blijven zitten en dat de klanten die de kat uit de boom kijken en op het laatste moment boeken de echte winnaars zijn.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    5 jaar geleden
    Men spreekt steeds over de "grote touroperators"! Maar er zijn toch andere kleinere en deze zijn dikwijls gespecialiseerd in in specifieke producten, zoals bv cruises en andere types van reizen!
  • Eddy Crikemans

    5 jaar geleden
    Terug 4 dezelfde directieleden ?Is dit om te lachen,wie vertrouwd die mislukkelingen nog ?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Moet je weinig verstand voor hebben zelf een ezels valt niet tweemaal over dezelfde steen.
  • Marcel Willems

    5 jaar geleden
    Heeft niets met politiek te maken ,maar de reacties zeggen hier weer iets anders.Maar lees eens de studie wat de staatshervormingen (die enkel door politiekers gewild is)teweeg gebracht heeft op de buitenlandse investeringen in Belgei .Meer dan 25% minder enkel door de ingewikkelde en verschillende wetgevingen ..OOk veel minder toeristen en vergelijk met de ons omringende landen .Rekening houdende met het aantal inwoners.