Rudy Giuliani.
Volledig scherm
Rudy Giuliani. © AFP

Onderzoek naar Trumps “geweldige advocaat” Rudy Giuliani vanwege illegaal gelobby

Volgens The New York Times onderzoeken federale aanklagers of Rudy, Giuliani, de persoonlijke advocaat van president Trump in de Oekraïne in strijd met lobbywetten heeft gehandeld. Trump verdedigt zijn advocaat op Twitter en klaagt de “eenzijdige heksenjacht” aan tegen Giuliani.

19 reacties

  • dirk belis

    4 jaar geleden
    Fonske hier leeft blijkbaar zoals Trump op een andere planeet.heeeeeeeel ! ver weg.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Guiliani is verbrand. Het moet nog doordringen dat dit Cohen 2.0 is. Op naar de volgende advocaat?
  • Kai Rombouts

    5 jaar geleden
    Velen verlangen hier naar Sanders of Warren blijkbaar. Het socialisme/communisme is nog nooit zo dichtbij geweest in de VS. Vandaag een mooi artikel van een man woonachtig in het socialistisch droomland Venezuela in Breitbart. Ik raad iedereen de miserie van deze man te lezen, daarna stem je gerust op Bernie als je zijn pijn nog steeds niet voelt...
  • Lea Hils

    5 jaar geleden
    Daar is de sprookjesschrijver weer die het opneemt voor de meest valse president van de VS, nietwaar fonske stel uw kandidatuur bij het hln. of bij de nva succes gegarandeerd.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Als zelfs Mitch McConnell zijn mond al houdt over het komende impeachment, dan weet je het wel! Zelfs Fox en the Drudge Report steunen Trump niet meer onvoorwaardelijk; de enigen die hem nu nog door dik en dun steunen, zijn de Breitbart-adepten.