Hugh Grant
Volledig scherm
Hugh Grant © Photo News

Hugh Grant vindt geluid in bioscoop veel te hard

CelebritiesHugh Grant (59) ging vorige week in Londen naar ‘Joker’ kijken, maar dat was niet zo’n prettige ervaring. Op Twitter klaagde de acteur over het volume van de film. Dat meldt The Guardian.

8 reacties

  • Arend Donderbusser

    5 jaar geleden
    Ik hou van films, cinema en luide muziek. En ook ik vind dat de bioscopen veel te luid spelen.
  • Katherine Baker

    5 jaar geleden
    Toch normaal dat ze het volume hoger zetten met al die babbelaars tijdens de film. Ik erger me zot aan die gasten die niet weten waar naar toe en dan maar naar de cinema gaan ... Een echte filmliefhebber gaat nooit in het weekend naar de film: teveel niet-filmliefhebbers en mensen die hun klep niet kunnen houden. Ik kan begrijpen dat men ne keer iets zegt tegen hun partner maar het is een hele litanie geworden... net of ze in een praatcafé zitten !
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Daarom zet ik al meer dan 20 jaar geen voet meer binnen in een bioscoop. We leven bijna overal in een lawaaicultuur met dove jongere generaties tot gevolg. Zelfs kleien apparaten met oortjes zijn een loeiharde plaag.
  • Henri Eerens

    5 jaar geleden
    Nog altijd te luid, dat spelletje duurt nu al meer dan 20 jaren. Eindelijk een reactie.
  • Claude Duyck

    5 jaar geleden
    Vind ik ook, toen ik naar de lion king was gaan kijken had ik verschillende decibelmeters geprobeerd, die gaven elk van hen telkens rond de 100 db aan, wat overeen komt met geluid van concerten. Voor concerten draag ik gehoorbescherming, voortaan zal ik dat ook doen bij bioscoopbezoek. Ik vind dat de bioscoopcomplexen u moeten voorzien van oordoppen zoals op concerten. En dit was een kinderfilm!!!