Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © afp

Brits gezin met baby vast in Amerikaanse cel nadat ze op vakantie in Canada dier ontweken en in de VS belandden

Britse vakantiegangers namen in Canada een verkeerde afslag en dat zullen ze geweten hebben. Het gezin uit het VK, onder wie een baby van amper drie maanden, zit vast in een cel in Pennsylvania, nadat ze per ongeluk de grens met de VS hadden overgestoken.

45 reacties

  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Ik geloof dit verhaal niet. Voor een Brits koppel met stempel "toerist" in de paspoorten en een baby in de auto, zal geen enkele Amerikaanse grenswachter een dossier openen. Hier is meer aan de hand geweest, maar we krijgen helaas de versie van de Amerikaanse overheid niet te weten.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Marc Vossen: 15 jaar geleden was er dan ook nog geen Trump en ging het er nog een stuk menselijker aan toe in de VS.
  • Willy VDH

    5 jaar geleden
    Hier zal wel meer achter zitten.
  • Peter Van Cleemput

    5 jaar geleden
    Dit vertelsel hangt aaneen van halve waarheden en verzwegen feiten. De vrouw doet haar verhaal en volgens de advocaat zijn er plots nog meer familieleden die de grens overstaken. Raar.
  • Hendrik Goris

    5 jaar geleden
    Die gevangenschap zal wel waar zijn, maar het verhaal rammelt langs alle kanten. Uitwijken voor een dier en op een weggetje terechtkomen vind ik al vreemd. Maar vervolgens niet gewoon achteruit terugrijden naar de grote weg maar hardnekkig verder blijven rijden op dat weggetje? Héél vreemd.