Tim Dunn en Charlotte Charles, de ouders van de 19-jarige Harry, reisden afgelopen weekend naar de VS om aandacht te vragen voor de dood van hun zoon en de verantwoordelijk van een Amerikaanse diplomate.
Volledig scherm
Tim Dunn en Charlotte Charles, de ouders van de 19-jarige Harry, reisden afgelopen weekend naar de VS om aandacht te vragen voor de dood van hun zoon en de verantwoordelijk van een Amerikaanse diplomate. © REUTERS

Ouders doodgereden Britse tiener ontmoeten Trump in Witte Huis terwijl dader in kamer ernaast zit

De ouders van de 19-jarige doodgereden Britse tiener Harry Dunn zijn in het Witte Huis ontvangen door Amerikaans president Donald Trump. Daar kregen ze van de president te horen dat Anne Sacoolas, de Amerikaanse diplomatenvrouw die hun zoon doodreed in Groot-Brittannië, in de kamer naast hen zat. Vader Tim Dunn en moeder Charlotte Charles reageerden totaal verrast op de aankondiging en weigerden de vrouw te ontmoeten.

28 reacties

  • Benny De Keyzer

    5 jaar geleden
    Sinds wanneer valt iemand doodrijden onder de diplomatieke onschendbaarheid? Die diplomatieke onschendbaarheid moet dringend beperkt worden!
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    gaat Trump nog kilo's zout in de vreselijke wonde strooien, gestoord is die man en nog niet een heel klein beetje
  • Ronny Verachtert

    5 jaar geleden
    echt een dikke schande
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Wat had boer Trump nu gedacht? Dat deze mensen blij zouden geweest zijn met deze "verrassing"? Het zoveelste bewijs dat "empathie" deze man totaal vreemd is!
  • Gilles Standaert

    5 jaar geleden
    Denken jullie dat het onder Obama beter was? die regering verkocht diplomatieke postjes voor een gemiddelde van 1.8 miljoen dollar. Onder de noemer "donatie" Bron: The Guardian.