Tom Meeuws, schepen voor sp.a in Antwerpen.
Volledig scherm
Tom Meeuws, schepen voor sp.a in Antwerpen. © Photo News

Raadkamer Antwerpen stelt schepen Tom Meeuws (sp.a) buiten vervolging in onderzoek naar gesjoemel bij De Lijn: “Blij dat ik bladzijde kan omslaan”

De raadkamer in Antwerpen heeft woensdag beslist om de Antwerpse sp-a-schepen Tom Meeuws buiten vervolging te stellen in het dossier rond mogelijk gesjoemel bij De Lijn. Daarmee heeft de raadkamer de vordering van het parket gevolgd. “Blij dat ik deze bladzijde kan omslaan”, reageert Meeuws tevreden. 

74 reacties

  • Emiel Vandeplas

    5 jaar geleden
    Laat ons allen eens de juridische definitie van " buiten vervolging stellen lezen". Pleit niemand vrij van gestelde strafbare boekhoudkundige feiten ( manipulaties).in functie als ambtenaar in dienst.
  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    De nva kijkt nu meer dan zuur ! Toch zouden desocialisten beter naar hun bronnen gaan en ze rechtlijnig toepassen ... Graaiers neen ?
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Door het barsten van het kartel Samen is de uiteindelijke verliezer Van Besien geworden.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    En wat had men anders verwacht. De meeste rechters zijn nog benoemd tentijde van de machtspositie in Antwerpen van SPA . Meer dan 50 jaar SPA aan de macht in Antwerpen. Daar moet men toch geen tekeningske bij maken zeker.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Spreiden en opsplitsen van facturen en onkosten over de tijd is een wijdverbreide manier dat schering en inslag is in regeringskringen, gemeente- en stadsbesturen en bedrijven.Jullie geloven toch zelf niet dat De Lijn niet op de hoogte was van het grote feest dat Meeuws georganiseerd had om zijn nieuw station veel luister en publiciteit bij te brengen? Het haalde toen de dagenlang de media en werd geapprecieerd door de Antwerpse bevolking..