Natalia, Philippe Geubels & Ann Wauters Geybels slimste mens seizoen 17 aflevering 1
Volledig scherm
Natalia, Philippe Geubels & Ann Wauters Geybels slimste mens seizoen 17 aflevering 1 © Vier

‘Slimste Mens’ kost ‘Geub’ bijna kwart van zijn kijkers

TV‘De Slimste Mens ter Wereld’, met een verrassend sterke Philippe Geubels als kandidaat, blijft de kijkcijferlijst beroeren. Na maandag, scoorde de quiz van Van Looy ook dinsdagavond meer dan één miljoen kijkers. Gemiddeld keken 1.036.676 fans. 

12 reacties

  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Ik heb een paar keer geprobeerd naar geub te kijken maar langer dan 5 minuten lukt mij niet. Ik vraag mij af hoe anderen het doen langer dan 5 min te kijken, zo een zever niet te doen.
  • Marcq Adriaens

    5 jaar geleden
    VRT is een sport en E-mo TV geworden, alle programma's gaan over emoties en dergelijke en anders hebben we steeds sport met Michel en Carl, er zijn mooiere dingen om naar te kijken.
  • Hubert Vanmechelen

    5 jaar geleden
    't Is maar hoe je het bekijkt. Geub mag dan aan kijkers in boeten vanwege De Slimste Mens maar uiteindelijk wordt de kop van Philippe Geubels wel meer bekeken hé ! Zijn waarde stijgt dus.
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Geub is het beste programma van het jaar,ik heb de volledige reeks al gezien en lag telkens uit mijn zetel van het lachen.
  • Theo Collewaert

    5 jaar geleden
    Vermeyen, moest ge weten hoeveel mensen er in Vlaanderen een hogere bijdrage aan de VRT zouden willen geven in ruil voor het verdwijnen van de ergerlijke reclame op de andere zenders ? NVA tracht al jaren om de VRT monddood te maken want zij beschikken nu een huiszender waar ze alle dagen in het middag- of avond nieuws één of andere NVA mandataris op het scherm hebben.