Naar deze films kijkt de Vlaming het meest uit.
Volledig scherm
Naar deze films kijkt de Vlaming het meest uit. © HLN

Kinepolis deed de test: naar deze 10 films kijkt de Vlaming het meest uit

FilmOp zaterdag 5 oktober 2019 organiseerde Kinepolis in al haar Belgische bioscopen een gratis ‘Discovery Day’, waarbij de aankomende films werden gepresenteerd aan de hand van een trailershow. 3500 bezoekers lieten zich trakteren op een voorsmaakje van het aankomende filmaanbod. Aan het einde van de rit verzamelde Kinepolis ook enkele inzichten over de films. Ze kwamen ze erachter naar welke films de bezoekers – na het bekijken van de trailers – het meest uitkijken.

6 reacties

  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Zijn tenminste ontspannende films, verstand op nul en genieten maar ! Belgische brol wordt ons teveel in onze strot geduwd ! Torpedo is daar een goed voorbeeld van !
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Als men op het journaal zegt (of reclame maakt het is te zien hoe je het bekijkt) dat je naar die film moet gaan kijken staat de meute al gereed met jas aan.
  • Hermans Steven

    5 jaar geleden
    Denken jullie echt dat mensen naar Torpedo (een Vlaamse film waar ik niet eens van heb gehoord) uitkijken? Meer dan Frozen 2 of Star Wars? Dit is gewoon een valse advertentie!
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Veel sequels van andere films. Star Wars is nog niet genoeg uitgemelkt. Straks ook nog Rambo 16 op het scherm? Het getuigt alvast van weinig creativiteit van de filmstudio's. Om eerlijk te zijn, van de laatste 10 jaar kan ik moeilijk een film opnoemen die me echt boeide. Er is nog meer plezier met een film met humphrey bogart. Alvast 10 films om je geld niet voor weg te gooien
  • Christelle Vandermaelen

    5 jaar geleden
    Volgens mij klopt er geen bal van en is dit gewoon promo praat van Kinepolis... Kan niet geloven dat mensen uitkijken naar Fc de Kampioenen of Torpedo...