Sels.
Volledig scherm
Sels. © Twitter Strasbourg

Football Talk (18/10). Sels langer bij Strasbourg - Bulgaarse bondscoach stapt op - Antwerp krijgt goedkeuring voor bouw vierde tribune

13 reacties

  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    Ozil deed wat voor hem het beste uitkwam en gaat nu klagen dat anderen dat doorhadden. Van een grote hypocriet gesproken. En het woord "racisme" moet hij toch eens opzoeken in een verklarend woordenboek want hij begrijpt het totaal niet.
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Als onze vriend Ozil niet gelukkig is in Duitsland waarom verhuisd hij dan niet naar zijn geliefde Turkije waar alles zoveel beter is...?
  • guru rest

    5 jaar geleden
    pijnlijk om toe te geven, maar Ozil heeft een punt àls het om voetbalpubliek gaat. Het gaat verder dan het voetbalspelletje om de tegenstander uit zijn evenwicht te brengen. Krapuul dat gekleurde spelers van de tegenploeg racistisch staat uit te schelden, is ook niet "tevreden" met een doelpunt gescoord door een gekleurde speler van hun eigen team. er zit er inderdaad zwaar racistisch krapuul tussen.
  • Romain Thyssens

    5 jaar geleden
    Heel je carrière was je een Duitser en aan de vooravond van je pensioen ben je plots terug Turk. Prima. Maar om dan nog even te gaan natrappen ? Doe even normaal.
  • Patrick Gielen

    5 jaar geleden
    Özil heeft gelijk, maar het is geen recent fenomeen, het bestaat al jarenlang. Supporters bezigen racistische teksten onder mom van het steunen van hun ploeg, maar eigenlijk is het niet meer dan een vrijbrief om hun haatdragende taal te spuien op een publiek forum.