Frances Lefebure
Volledig scherm
Frances Lefebure © VTM

‘Make Belgium Great Again’ breekt lans voor flirtende holebikoppels

tvHolebi’s die met de vinger gewezen worden omdat ze op straat openlijk hun liefde tonen. Dat was een van de kwaaltjes die ze bij ‘Make Belgium Great Again’ wilden aankaarten. Frances en haar kompanen trokken naar het winkelcentrum om het probleem aan te kaarten.

9 reacties

  • Jurgen Bleus

    5 jaar geleden
    Het gaat hier niet over expliciet "aflikken" het gaat hier om de boodschap erachter extra in de kijker te zetten! Doe dat privé? Hoe belachelijk en bekrompen is da? Hetero koppels die mekaar kussen en handje vasthouden komt toch ook overal in het openbaar voor? En "waar kinderen bijzijn" wie bepaald er vanaf welke leeftijd een kind mag beseffen dat mensen van hetzelfde geslacht ook gewoon verliefd kunnen zijn...? We zitten seffens in 2020 e.... komaan....
  • Erwin Van Damme

    5 jaar geleden
    Er is een groot verschil tussen hand in hand lopen in een koopcentrum en elkaar staan opvrijen in het openbaar Het eerste moet altijd kunnen , het tweede mag iets discreter of je nu holebie of hetero bent maakt niet uit
  • Ivo Vandeneynde

    5 jaar geleden
    Sommige reacties hieronder doen mij toch beseffen dat er zelfs hier nog werk aan de winkel is. Ter informatie: het is "niet" onnatuurlijk. Wat sommigen daar onnatuurlijk aan vinden, is door de godsdienst ingestampt. En "niet onder mijn neus": dat geldt dan evengoed voor "heterokoppels". We moeten nu eindelijk eens inzien dat dit gewoon affectie en liefde is tussen volwassenen. Niets speciaals, niets schokkerend. Gewoon liefde!
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Blijkbaar heeft in België iedereen moeite met affectie in het openbaar!! Dus stop Frances met holebis anders te maken. Doe gewoon normaal en de Belg moet wat openener worden. Maar hou het netjes liefde is mooi!
  • Peter Peeters

    5 jaar geleden
    Iedereen heeft het recht gelukkig te zijn en tolerantie is belangrijk, maar het blijft onnatuurlijk, niet onder mijn neus. Discretie aub.