Maandagpuzzel
Volledig scherm
Maandagpuzzel © iStock

Los jij onze maandagpuzzel op? Wie is wie?

Het is weer maandag, en dat betekent: een nieuwe maandagpuzzel. We beginnen de week zoals gewoonlijk met een doordenkertje. Kan jij achterhalen wie welke kleur draagt in deze opmerkelijke vergadering? 

9 reacties

  • Frederik Depuydt

    4 jaar geleden
    Goed lezen... het is niet Mr Rood die antwoord, maar de 'persoon in het rode hemd'. Dat kan Mr rood niet zijn, want dan heeft die een hemd van eigen kleur aan. Het is dus Mr Paars die antwoord (en een rood hemd draagt).
  • Tom Mot

    5 jaar geleden
    Hoe verklaar je dat? Aangezien niemand zijn eigen kleur draagt blijft rood toch nog steeds een optie?
  • Levi Symus

    5 jaar geleden
    Mr Blauw kan alleen maar paars dragen, het is de man in het rode HEMD die antwoord en niet Mr rood die kan namelijk niet zijn eigen kleur dragen. Bij gevolg kan Mr Blauw enkel het paarse dragen, Mr Paars kan enkel het rode dragen en Mr rood kan enkel het blauwe dragen.
  • Wouter Manhaeve

    5 jaar geleden
    Geen nieuwe info door Mr Rood enkel bevestiging; ofwel draagt Blauw rood, Paars blauw en Rood paars of Blauw paars, Rood blauw en Paars rood. Door de bevestiging van Rood wil dit toch niet zeggen dat rood voor Blauw niet meer mogelijk is...
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Meneer Blauw kan ook een rood hemd dragen, want mr Rood draagt dan paars en mr Paars blauw, omdat mr Rood géén rood kan dragen!