Op het aanstaande Filmfestival van Marrakesh krijgt Robert Redford (83) een oeuvreprijs uitgereikt, dat meldt Variety. Redford wordt geëerd vanwege zijn prestaties als acteur, regisseur, producer. Ook krijgt hij erkenning voor de oprichting van het Sundance Festival, 's werelds eerste festival dat onafhankelijke films een podium biedt.
Volledig scherm
Op het aanstaande Filmfestival van Marrakesh krijgt Robert Redford (83) een oeuvreprijs uitgereikt, dat meldt Variety. Redford wordt geëerd vanwege zijn prestaties als acteur, regisseur, producer. Ook krijgt hij erkenning voor de oprichting van het Sundance Festival, 's werelds eerste festival dat onafhankelijke films een podium biedt. © EPA

‘Avengers’-acteur Robert Redford krijgt oeuvreprijs op Filmfestival Marrakesh

ShowbizzOp het aanstaande Filmfestival van Marrakesh krijgt Robert Redford (83) een oeuvreprijs uitgereikt, dat meldt Variety. Redford wordt geëerd vanwege zijn prestaties als acteur, regisseur, producer. Ook krijgt hij erkenning voor de oprichting van het Sundance Festival, 's werelds eerste festival dat onafhankelijke films een podium biedt.

1 reactie

  • Foexie

    5 jaar geleden
    Welverdiende prijs. Proficiat.