REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

IN KAART. Deze 22 ING-kantoren sluiten binnenkort

De bank ING heeft op een ondernemingsraad aangekondigd dat ze 22 kantoren extra gaat sluiten, door hen te laten samensmelten met andere verkooppunten. Dat bericht L’Echo op zijn website en het nieuws wordt bevestigd door de directie. Een viertal ING-agentschappen, waaronder dat van Zonhoven/Houthalen, zullen worden verzelfstandigd. De operatie moet tegen eind volgend jaar afgerond zijn.

11 reacties

  • JAN VERMARIEN

    2 maanden geleden
    Ik ben 50 jaar zakelijke klant van ING , maar ben nu met pensioen en verkocht mijn bedrijven. Het kantoor in mijn dorp sloot, alle bekende medewerkers verdwenen, en de overnemer, nochtans een zelfstandig agent, hun service is onbestaande. Alsook alle andere diensten van ING blijkbaar...
  • Koen Huyck

    5 jaar geleden
    ga toch naar een kleinere bank zoals bvb argenta of axa. Daar is nog veel gratis en die geven een goede service
  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    Dan, vergeet niet dat Bacob bank, vervolgens bestuurd door De Haene ex premier van dit land ook ontsproten is uit de vakbond dan Belfius, en ze hebben 800.000 mensen bij de neus genomen, en foets weg waren er 2 miljard euro van deze werkmensen niet midden klas, dus ik denk nooit dat een vakbond of een mutualiteit zich moeten storten op banken met andermans geld, teveel profiteurs ja.
  • Jef Denijs

    5 jaar geleden
    Veel betalen aan bankkosten en service = nul.
  • Frank Vanroelen

    5 jaar geleden
    ze blijven maar kantoren sluiten; en als je dan per ongeluk eens een beetje "cash" nodig hebt, tellen ze € 0.50 per transactie die gebeurd via een niet ING automaat; welke onnozele clown gaat zich 10 km verplaatsen voor € 0.50? Inderdaad, niemand. Voor mij heet dat gewoon pushing (oplichting), en daar kennen die "keesies" wel wat van, maar zij noemen dat business. Oh Boy.