Christophe Licoppe  © Photo News
Volledig scherm
Christophe Licoppe © Photo News © Photo News

Automobilistenvereniging reageert furieus op benzine- en dieselban Brussels Gewest: “Maak uw plannen concreet, of zwijg”

Het pas goedgekeurde Brusselse Klimaatplan, dat de meest vervuilende tweewielers vanaf 2022 weert van het Brussels grondgebied en zelfs een volledige ban van diesel- en benzinewagens voorziet tegen respectievelijk 2030 en 2035, blijft voor commotie zorgen. Freesponsible, een vzw die de belangen van de automobilist behartigt, heeft zopas zwaar uitgehaald naar de Brusselse beleidsmakers.

3 reacties

  • Ja Rodrigus

    5 jaar geleden
    Idem voor alle bussen en vrachtwagens. En betonmolen wagens, brandweer auto. Alles op batterijen graag, niet enkel de gewone mensen met hun kleine auto
  • Fabian Doom

    5 jaar geleden
    Dit Brusselse klimaatplan is inderdaad onrealistisch . Het lijkt meer een beleid dat is ontworpen door een communistische partij of door een dictator. In deze regering zitten duidelijk geen autoliefhebbers. Kop in het zand en regeren maar. Respect voor wat de mensen zelf willen is er duidelijk niet.
  • René Janssen

    5 jaar geleden
    Laat nu nog dat iedereen zich milieu neutraal verplaatst, dan nog staat iedereen in de file, omdat er niets aan de oorzaak verandert, maar dat willen ze niet gezegd hebben, decentraliseer toch eens aan alle bedrijven of kantoren die het kunnen, is het om de vlieghaven te doen, pffff er zijn er meer in belgie. benz, diesel of elek file is file