Felicity Huffman heeft de gevangenis verlaten.
Volledig scherm
Felicity Huffman heeft de gevangenis verlaten. © AP

Radeloze huisvrouw Felicity Huffman uit de cel

De Amerikaanse actrice Felicity Huffman, bekend van de tv-serie "Desperate Housewives", heeft de gevangenis verlaten. Ze zat elf dagen achter tralies voor het betalen van 15.000 dollar (13.500 euro) om de toelatingsexamens aan de universiteit van haar dochter te vervalsen.

0 reacties

  1. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen
  2. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”