TIM STEWART NEWS LIMITED
Volledig scherm
© TIM STEWART NEWS LIMITED

Waarom Samantha Grant ‘stikjaloers’ is op halfzus Meghan Markle

RoyaltyHet emotionele interview dat Meghan Markle (38) gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met prins Harry (35) is ook bekeken door haar halfzus Samantha Grant (54). De vervreemde halfzus kon haar ogen naar eigen zeggen niet geloven. “Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door bodyguards, in privéjets vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen”, klonk het. Het is inmiddels de zoveelste keer dat de uitgesproken Amerikaanse haar halfzus brandmerkt als vals, hypocriet of een royal onwaardig. Maar wie is Samantha eigenlijk, en hoe is het zo ver kunnen komen?

10 reacties

  • willy zachel

    3 jaar geleden
    Marginalen dat deel van die familie ook de vader deugd niet als Megan slim is wil ze met dat krapul niks meer te maken hebben . Enkel haar moeder is normaal
  • Judith Wouters

    4 jaar geleden
    En iedereen gelooft dat ze jaloers is? Met de kleingeestigheid van wat 'ze' zeggen moet je wel oppassen. Kijk naar diegenen die niks zeggen en stil zijn en lief lachend je tegemoet komen. Die controleren de boel zonder je het merkt.
  • Katrien Van Vosselen

    4 jaar geleden
    Wil heel waarschijnlijk een graantje meepikken. Hou u met jezelf bezig ipv de jaloerse trien uit te hangen. Het is duidelijk. Meghan komt uit een familie die blijkbaar vol met profiteurs zit. Enkel haar mama doet normaal.
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Als je zus getrouwd is met een prins, is het redelijk duidelijk waarom ze jaloers is...
  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    Volgens mij heeft haar zus net haar eigen beschreven,ze zit in een rolstoel en is volledig verbitterd. Ze kan precies niet genieten van de kleine dingen in het leven. Mens toch concentreer u toch op Jezelf, jaloezie gaat je kapot maken.