Dominique Deruddere
Volledig scherm
Dominique Deruddere

Ook Dominique Deruddere wil film maken over Frank Vandenbroucke

FilmRegisseur Dominique Deruddere (62) wil een film maken over het leven van wielrenner Frank Vandenbroucke. Hij weet dat er al verschillende films over hem gemaakt zijn, maar denkt toch nog het verschil te kunnen maken. “De film die ik op het oog heb zal dicht bij het échte verhaal blijven.” 

2 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    Emotie: Hollywood... Realiteit: Veel te oud om de emigreren, geen joods geloof om succesvol te zijn in de filmindustrie, het is moeilijk om zich aan te passen in Amerika, heimwee, té weinig werk om rond te komen, $10.000+ p/maand is nodig om te leven in LA, Amerikaanse regisseurs worden aangenomen vóór buitenlanders. Dominique, elke dag langer blijven in Amerika kost je alleen maar geld. Natuurlijk je twee zonen Vic (21) en Louis (19) gaan nooit meer terug.. Die snappen het...
  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Hij zou beter film maken over de autolobby in België sedert 1948 met automomentkeuring gestart als eerste in de wereld - miljoenen prima wagens naar het schroot - miljarden business en astronomisch energieverspilling - lage(hoge) emissiezone het broertje - in een landje dat nooit één L olie of gas heeft ontgonnen - in Canada geen en 200 doden gem. minder enz.enz.