President Donald Trump tijdens een ‘Keep America Great’-rally in Lexington, Kentucky, gisteren.
Volledig scherm
President Donald Trump tijdens een ‘Keep America Great’-rally in Lexington, Kentucky, gisteren. © REUTERS

Peiling: Trump raakt niet herverkozen voor tweede termijn als president

De Amerikaanse president Donald Trump zou niet herverkozen worden voor een tweede termijn als er deze week verkiezingen worden gehouden. Dat blijkt uit een opiniepeiling in opdracht van nieuwszender ABC en de krant The Washington Post, die precies een jaar voor de presidentsverkiezingen is gehouden.

48 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Allicht raakt hij wel herverkozen, gezien er geen relevante tegenkandidaat is. Maar de republikeinen en zeker Mitch McConnell mogen zich beginnen zorgen te maken over hun zitjes in de senaat. Tot hiertoe is het oogkleppen op bij de partijleden, maar het gemor zal de bovenhand vinden als hun positie in gevaar is.
  • Em Ve

    4 jaar geleden
    Prijzen worden enkel aan de meet verdeeld. Remember?
  • marc van cauter

    4 jaar geleden
    Die peiling zal wel fake News zijn Wedden dat hij glansrijk herverkozen zal worden ? Hier zijn het achterlijke debielen die ons Europa besturen Trump heeft zelfs geen salaris als president Nooit gebeurt in de geschiedenis En ook al is hij steenrijk , dat heeft er niks mee te maken Wij hier hebben de verkeerde vijanden gekozen en wees gerust ze zullen ons geen 2de keer komen redden, hier is het hopeloos
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Dat is wel heel ver vooruit lopen . Zal hij de verkiezingen wel halen lijkt me meer de vraag .
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Trump zal winnen, maar de republikeinen mogen zich op verlies van zitjes in de senaat verwachten. Uiteindelijk wordt hij dan toch afgezet.