Koppel ontdekt via bewakingscamera walgelijke reden waarom spullen in flat van plek veranderen

Het is een beeld dat de Nieuw-Zeelandse Sarah en haar vriend nooit zullen vergeten. Nadat het koppel opmerkte dat er regelmatig spullen werden verplaatst in hun appartement, besloten ze een bewakingscamera te installeren. Met succes, al toonde die wel op erg onaangename wijze de waarheid achter het mysterie.

klmo

Aanvankelijk plaatste het stel een schoen achter de deur van de slaapkamer vooraleer ze hun huis verlieten. “Elke dag werd de schoen verplaatst”, vertelde de 28-jarige dame achteraf aan lokale media. Niet lang daarna kwamen ze op het idee om een bewakingscamera te installeren, met schokkende resultaten tot gevolg.

Het filmpje toont hoe een van de huisgenoten hun slaapkamer binnenstapt. Nadat hij eerst wat make-up en andere producten van Sarah gebruikt, neemt hij zelfs een tandenborstel om die tegen zijn genitaliën te wrijven. “We hebben onmiddellijk twee nieuwe tandenborstels gekocht en hem daarmee geconfronteerd”, aldus Sarah. “Hij werd zo rood als een tomaat eens hij verraden was.”

Toen het koppel vroeg naar een reden voor zijn walgelijke gedrag, kon de man niet meer antwoorden dan: “Ik heb een obsessie voor tandenborstels.” Amper een dag later verhuisde het koppel. Of ook de politie zich nadien met de zaak bemoeide, is niet geweten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer