Rawpixel
Volledig scherm
© Rawpixel

Dit loon mag je verwachten in een knelpuntberoep

SalarisBen jij vooral op zoek naar werkzekerheid? Volg dan een opleiding voor een knelpuntberoep. Bedrijven zullen niet alleen voor je in de rij staan, vaak zal je ook erg goed je boterham verdienen. Wij gingen eens kijken naar de gemiddelde brutolonen voor enkele hardnekkige knelpuntberoepen*.

22 reacties

  • Rody Franks

    4 jaar geleden
    Ik merk aan de gepubliceerde cijfers dat dit zeker geen gemiddelden zijn, maar telkens lonen van iemand met 35 tot 40 jaar dienst.
  • Jan hertogs

    4 jaar geleden
    Hamburgerlonen staan niet in verhouding met de Belgische levensduurte
  • Ronny Dekimpe

    4 jaar geleden
    Mijn partner is poetshulp in het kader van dienstencheques. Dit 34/38ste. Netto loon: 1300€. Wegens onze verhuis werden de vorige meer dan 10 jaar anciënniteit niet meegeteld. Dus je start terug aan het minimum barema. Extra legale voordelen zijn er niet. Kilometervergoeding van de ene klant naar de andere klant is een lachertje.
  • G?ry Mathijs

    4 jaar geleden
    Betreffende verpleegkundigen kloppen bepaalde beweringen hier wel: werkzekerheid met de nadruk op werk. Voor de rest uitgeperst, maximale beschikbaarheid met alle gevolgen voor sociaal en gezinsleven, "doelwit" van patienten en werkgever, en een loon tegenovergesteld aan het voorgaande.
  • Cor Vermonden

    4 jaar geleden
    Allemaal federale overheidsgetallen waar ze smossen met belastinggeld. Moet super dringend gesaneerd worden en lonen en vergoedingen bevriezen tot maximaal 6.543 € bruto per maand.