De zoon van El Chapo, Ovidio Guzmán López, tijdens zijn arrestatie door de Mexicaanse politie. Hij is op dit moment machtig in het drugskartel van zijn vader, het Sinaloakartel.
Volledig scherm
De zoon van El Chapo, Ovidio Guzmán López, tijdens zijn arrestatie door de Mexicaanse politie. Hij is op dit moment machtig in het drugskartel van zijn vader, het Sinaloakartel. © AP

Mexicaanse agent die zoon El Chapo arresteerde, doorzeefd met 150 kogels op klaarlichte dag

De Mexicaanse agent Eduardo die vorige maand betrokken was bij de arrestatie van de zoon van drugsbaron ‘El  Chapo’, is woensdag geliquideerd. De moord, gepleegd met een kogelregen van 150 kogels, vond plaats op klaarlichte dag, op een parkeerplaats bij een winkelcentrum. 

7 reacties

  • Jo Bosman

    4 jaar geleden
    De war on drugs die vele landen zoals Mexico ze gevoerd hebben hebben enkel de boel fel verergerd. Ordehandhavers werden boeven . Militairen moordenaars . Ze konden straffeloos misdaden plegen. De drug bendes hebben zich aangepast.. Ze hanteren nu dezelfde methodes als de zogenaamde ordetroepen. Aangezien de hele structuur daar corrupt is , is hetgeen daar gebeurd niet verwonderlijk.
  • Abdel Nasser

    4 jaar geleden
    Hier kan een harde optreden de enigste oplossing zijn. Die zoon draagt de volledige verantwoordelijkheid hiervoor.
  • Patrick Martens

    4 jaar geleden
    En zo worden de criminelen de baas. En de politie kan er niks tegen doen.
  • Guido Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Mexico, een land dat stijf staat van de corruptie, ga daar op verlof, hier moet ik Trump gelijk geven dat is daar echt een misdaadland.
  • Patrick vincke

    4 jaar geleden
    Daar zal niet veel meer van overgeschoten hebben deelneming aan de familie en vrienden van het slachtoffer