AP
Volledig scherm
© AP

“Hongkong staat aan de rand van de afgrond”

De grootschalige protesten in Hongkong zijn intussen al 23 weken aan de gang. De betogers zijn opnieuw slaags geraakt met de politie, die traangas en rubberkogel inzette. Volgens een politiecommissaris staat Hongkong "aan de rand van de afgrond”. Het verkeer wordt in verschillende delen van de stad lamgelegd.

9 reacties

  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    @ Karel Tichmann. Of twee euro/uur weinig is of niet, hangt af van hetgeen men voor twee euro kan kopen hé. China is een rijk land geworden meneer Tichmann, met vele rijke Chinezen en nog meer goed bemiddelde Chinezen. Waarschijnlijk kan een werkende Chinees met 2 euro/uur meer kopen dan een dienstenchequer hier bij ons met 8 euro/uur?
  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    Van al de mensen die het telkens over futiliteiten hebben als het over Trump gaat heb ik nog niet veel gehoord als het over het gedrag van Xi Jinping gaat??? Want die man is van een heel ander caliber dan Trump hoor.
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    zou het niet beter zijn op de rand staan dan er al afliggen zoals moeiallen uit belgie,denk dat jullie beter met jullie rommel bezig zijn dan met China ,eer Hong Kong in de afgrond valt dan bestaat belgie al lang niet meer,vergeet niet Hong Kong is China het mooiste land ter wereld ik als belg kan het weten ik woon hier al 5 jaar heel tevree en bovenal veiliger dan in het apenland genaamd belgie
  • Wesley

    4 jaar geleden
    Waar is de VN nu? Of is China te machtig daarvoor?
  • Tyana Cornelis

    4 jaar geleden
    spijtig , want wou er nog wel eens naartoe, ben er 2 jaar geleden geweest, en was me super bevallen,zou er zelfs een tijd kunnen wonen hebben