EPA
Volledig scherm
© EPA
Rusland RUS
1
EINDE
4
België BEL
  • 79' Goal Georgi Dzhikiya
  • Thorgan Hazard Goal 19'
  • Eden Hazard Goal 33' 40'
  • Romelu Lukaku Goal 72'

Met de groeten van het 'dodelijkste broederpaar ter wereld': Duivels na wervelende zege dicht bij historische 30 op 30

Rode DuivelsAls België al zijn ‘finales’ -zoals deze match vooraf werd bestempeld- zo makkelijk wint, staan er ons nog mooie jaren te wachten. 0-3 na 40 minuten, 1-4 de eindcijfers. Zeker van groepswinst en straks reekshoofd op het EK. Alleen Cyprus, dinsdag in Brussel, scheidt deze Duivels nog van een historische 30 op 30. Vooral met goals van geweldige makelij plezierde België. Met Eden en Thorgan Hazard in de hoofdrol. Heeft het voetbal ooit een beter broederpaar gekend?

12 reacties

  • Dirk Loockx

    4 jaar geleden
    Lukaku een assist en een goal tegen Rusland, kwart finalist op het WK, in eigen huis met 70000 Russen in de tribune, dat is wereld klasse. En Kevin en Eden ? Die zijn van een andere planeet. Kijk naar die derde goal, subliem ! En het kan zijn hoor dat ze tegen een top land verliezen omdat die zich tactisch en verdedigend gaan aanpassen zoals Frankrijk deed op het WK. Maar deze Duivels hebben een unieke ploeg en laat ons met z'n allen als 1 man achter hen gaan staan.
  • maarten mouton

    4 jaar geleden
    Het liep minder Frederik omdat België in de 2de helft niet meer doorspeelde omdat de wedstrijd al gewonnen was. Dat ziet toch het kleinste kind. Logisch dat Rusland dan wat kansen kreeg.
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    @Frank Veus, maar hij scoort zo gemakkelijk maar is technisch beperkt op vierkante meter. Deze ploeg heeft nooit bestaan en als ze zal verdwenen zijn door ouderdom zal die er nooit meer komen zo uitzonderlijk sterk is die ploeg voor een dwergland als België.
  • Jil Heirman

    4 jaar geleden
    De zageventen zijn hier ook weer gearriveerd.. Ipv een keer te genieten, want al dat winnen hebben we jaren moeten missen..
  • Sacha VL

    4 jaar geleden
    Zo negatief over Lukaku. Hij scoort en dat is waar hij goed in is. Al de "kenners" hier weten het waarschijnlijk beter dan alle clubs die miljoenen over hebben om een topspits als hem binnen te halen. Check zijn statistieken, die spreken voor zichzelf