Wendy Van Wanten en Frans
Volledig scherm
Wendy Van Wanten en Frans © Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

“Soms wordt het allemaal een beetje veel”: Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op afzegging concerten

ShowbizzVorige week zegde Wendy Van Wanten (59) plots al haar concerten tot eind januari af. “Mijn vrouwtje is dringend toe aan rust”, verklaarde haar echtgenoot Frans toen kort die afwezigheid, en ook Wendy zelf beaamt dat nu op haar Facebookpagina: “Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan.”

4 reacties

  • monique deceuninck

    4 jaar geleden
    waarom deze dame afbreken ze is nog altijd heel geliefd en heeft verschillende musicals gedaan ,laat iedereen in zijn waarde aub
  • Jonathan Van Hecke

    4 jaar geleden
    Waarom krijgt die nog altijd die media aandacht. Zoals hieronder reeds aangehaald, ga met pensioen a.u.b. Ik heb ze toevallig eens van heel ver gezien in Oostende, wat een gedoe ... kwam aangereden met een limousine, een dikke chauffeur en 2 bodyguards ... precies de koningin zelf. Ze is precies vergeten hoe haar carrière ooit begonnen is.
  • de moor De Moor Fabien

    4 jaar geleden
    Rust maar uit en ga op pensioen
  • gilbert desmet

    4 jaar geleden
    Leven om te werken of werken om te leven ,dat vergeten vele mensen met alle gevolgen van dien .
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.